Skip to content

Bedrijfscatering

Bedrijven hebben het maar te doen, om constant te presteren onder druk en immer te gaan voor de beste en hoogste cijfers. Het kan niet altijd even gemakkelijk zijn om de jaarresultaten die gewenst zijn te realiseren, en daarom moet er af en toe ook even uitgeademd kunnen worden. Dit kan, gelukkig, op die leuke en jaarlijkse evenementen georganiseerd door de werkgever. Het bevordert de sfeer onder de werknemers en helpt om het moraal op te krikken wanneer het bedrijf even door een pittige periode moet.

Voor de ontspanning

Wij van Your Choice Catering zijn daar om u, de werkgever zelf, de nodige zorgen uit handen te nemen. Want terwijl u en uw werknemers genieten van de ontspanning op het bedrijfsevenement zorgen wij ervoor dat u verzadigd en tevreden blijft. Ongeacht hoe lang het mag duren. Wij staan voor kwaliteit en willen u dan ook immer deze kwaliteit blijven leveren tijdens uw evenement. Om dit te bewerkstelligen gaan wij graag op voorhand met u in overleg om alle wenseBedrijfscateringn te bespreken die u heeft voor uw bedrijfsevenement. Bedrijfscatering is namelijk meer dan een paar schalen vol met voedsel. Bedrijfscatering is maatwerk.

Maatwerk

En dat maatwerk wordt door ons geleverd op een presenteerblaadje waar u enkel tevreden over kunt zijn. Of het nu gaat om het volledig overnemen van uw bedrijfsrestaurant of dat u een dagelijks verzorgde lunch wilt hebben. Wij staan voor u klaar en we regelen het met alle plezier. Ook wanneer u een groot feest wilt geven bieden wij de mogelijkheden om het feest in kwestie zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij beschikken over de ervaring en het specialisme om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Bedrijfscatering zoals u het nog nooit gezien heeft; dat is wat wij weten te bieden en bovenal te realiseren.

Weg met zorgen

Een evenement organiseren voor uw bedrijf kan de nodige zorgen met zich mee brengen. Hoe groter het bedrijf, hoe meer geregel erbij komt kijken. Geef ons de cijfers en wensen door en wij bekokstoven binnen de kortste keren een geweldig buffet dat zal passen bij uw wensen. Het zal dan ook niet uitmaken of u honderd man of duizend man personeel in dienst heeft. Ons personeel is juist geschoold en zo creëren wij ook aan tafel de juiste ambiance om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen.

Open en eerlijk

Wij geloven in openheid van zaken en goede afspraken. Daarom gaan wij uiteraard eerst met u aan tafel alvorens wij voor u aan het koken slaan. Ook is het belangrijk om daar de prijs over af te spreken. Deze is namelijk immer in overleg en afhankelijk van uw wensen. Ook tellen het aantal gasten mee als het aantal dagen. Wij zullen u uiteraard de beste service bieden voor de sterkste prijs, zodat wij eventueel in de toekomst weer uw evenement van een overheerlijke catering mogen voorzien. Dus geef ons eens een belletje, of mail ons op het adres dat u kunt vinden op de website. Bedrijfscatering zoals het nog nooit heeft meegemaakt.