Skip to content

Catering Apeldoorn

Een jubileum, verjaardag, bruiloft, examenfeest, bedrijfsfeest of ander leuk feestje. Your Choice Catering Apeldoorn is gespecialiseerd in het cateren en stylen van (thema) feesten en events in allerlei formaten. Wij zorgen ervoor dat uw feest een unieke gebeurtenis is om nooit te vergeten. Wij zijn pas tevreden als uw verjaardag of feest precies is zoals u zich had voorgesteld. Naast de catering kunt u bij ons terecht voor alle bijkomende zaken. Your Choice Apeldoorn beschikt over een team mensen met uitstekende kwaliteiten en ruime ervaring! Ze zijn hoog opgeleid en volgen regelmatig cursussen en workshops om op te hoogte te blijven van de nieuwste culinaire ontwikkelingen.

Professionaliteit, kwaliteit, persoonlijke benadering

Professionaliteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat uw feest tot in de puntjes geregeld is en alles goed verloopt. Samen nemen we uw wensen door en hebben we regelmatig contact over de planning. Wanneer u wilt dat wij alle bijkomende zaken voor u verzorgen kunt u zonder zorgen naar uw feest uitkijken en heerlijk genieten van een prachtige feest met de beste catering. Tijdens de voorbereiding van uw feest komen de drankjes, de hapjes, de band en zelfs de locatie uitgebreid aan bod. Wij denken graag met uw mee.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten? Heeft u vragen over arrangementen, locaties en prijzen? Bel of mail ons en we maken direct een afspraak met u. We komen persoonlijk bij u langs. Het advies is vrijblijvend en wij verplichten u tot niets.