Skip to content

Buffetten

Stel uw eigen buffet samen;

Your Choice Catering heeft een flink assortiment standaard-buffetten, maar u kunt bij ons ook zelf uw buffet samenstellen. U kunt dan een buffet creëren dat helemaal naar uw eigen smaak is, én die van uw gasten. Misschien zijn er vegetariërs bij, mensen die juist niet of juist wel van vis houden, een dieet moeten volgen, enzovoorts.
U kunt de buffetten samenstellen uit drie verschillende prijsklassen: de Budget-categorie, de Party-categorie en de Fijnproevers-categorie. Van een gerookt kip-plateau met frambozendressing uit de Budget-categorie tot een gebakken ossenhaasje in demi glace uit de Fijnproevers-categorie: alles bij Your Choice Catering is even verrukkelijk én prachtig opgemaakt.

Bij Your Choice Catering gaan we alle uitdagingen aan, u kunt dus bijvoorbeeld ook uw lievelingsgerecht aan ons doorgeven als dat er niet tussen staat: wij maken het voor u!
Kijk op onderstaande link om alvast uw ideale buffet samen te stellen.

Klik hier om de menu kaart te bekijken

Standaard buffetten;

Een standaard buffet bij Your Choice Catering zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt kiezen uit verschillende heerlijke en slim samengestelde gerechtjes. Er is altijd wel een buffet dat bij uw smaak en budget past. Onze buffetten bevatten zeker geen standaard maaltijden, ze zijn allemaal tongstrelend lekker. U kunt kiezen voor een koud buffet, maar ook voor een combinatie van koude en warme gerechten.

Onze buffetten zijn te verkrijgen vanaf € 12,75 per persoon, maar als u liever alleen wat losse salades wenst, is dat natuurlijk ook bespreekbaar.

De buffetten van Your Choice Catering worden altijd geleverd met buffettafels, de bekleding ervan, borden, bestek en servetten in bruikleen. De gerechten worden feestelijk en aantrekkelijk gepresenteerd op schalen, borden en spiegels.

De bezorging en de BTW van de buffetten zijn inclusief, zodat de nota nooit tegen zal vallen.

Klik hier om de standaard buffetten te bekijken

Thema buffetten;

Hebt u eens zin om een feest te geven waar uw gasten nog jarenlang over napraten? Bespreek dan met Your Choice Catering eens de mogelijkheid voor een thema-feest. Het kan ons niet gek genoeg zijn: gerechten, versiering en entertainment kunnen we geheel in een bepaalde stijl verzorgen.

U kunt uit onze ‘standaard’ thema-feesten kiezen, zoals een Caribisch thema-feest, een Thais of een Mexicaans feest, maar u kunt ook een zelfverzonnen thema aan ons doorgeven. Onze ontwerpstudio kan dan aan de slag voor u. We laten u daarna vrijblijvend kiezen uit meerdere mogelijkheden, zodat het thema-feest helemaal naar uw zin wordt.

Op onderstaande link kunt u alvast wat ideeën opdoen voor speciale thema-feesten.

klik hier om de thema kaart te bekijken

Desserts;

Als al het verrukkelijke eten op is wat Your Choice Catering voor u maakt, is er misschien nog een klein plekje over voor onze overheerlijke toetjes.

Er is een heerlijk dessertbuffet, waar voor ieder wat wils tussenzit. Natuurlijk kunnen de gasten van ieder dessert genieten: er is genoeg! De echte dessert-liefhebber kan voor een kleine meerprijs een dessert-knaller bijbestellen om het geheel feestelijk af te sluiten, zoals Crêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerd of een Profiterol- slagroomsoezentaart met chocoladeglazuur overgoten… het water loopt u uit de mond bij zoveel lekkers.

Ons buffet is slechts als voorbeeld samengesteld, u mag ook zelf een selectie maken uit de mogelijkheden die we bieden. En als uw lievelingstoetje er niet tussenstaat, laat het ons dan gerust weten. In overleg met onze chef-kok is heel veel mogelijk: we maken het graag precies zoals u het wilt.

Klik hier om de dessert kaart te bekijken