Skip to content

Tasty Times Catering

Als onderdeel van Your Choice Catering heeft onze medewerkster Angela een eigen concept gelanceerd en wel de de naam Tasty Times Catering.

Tasty Times is een cateringorganisatie, opgericht door Angela Boering, die de catering verzorgt voor diverse soorten evenementen. Angela en haar team hechten veel waarde aan creativiteit en details en vinden het dan ook belangrijk dat de gerechten die zij maken er mooi uitzien. Daarnaast maakt zij gebruik van lokale leveranciers van voedingsmiddelen, waardoor er voornamelijk met verse productie kan worden gewerkt.

Voor alle gelegenheden

Het verzorgen van hele gerechten voor een groot, maar zelfs voor een klein aantal gasten kan best lastig zijn. Door de hapjes of het diner over te laten aan het team van Tasty Times Catering kan jij je richten op andere details rondom je evenement, terwijl zij zorgen voor gerechten naar jouw voorkeur. Je kan bij de organisatie terecht voor diverse soorten evenementen, zoals verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten en recepties. De samenstelling van de gerechten komt tot stand in samenspraak met jou. Door aan te geven wat je in gedachten hebt en waar je voorkeuren liggen, kom je samen met Angela en haar team tot gerechten die zowel bij jou als je gasten passen. Daarnaast kan je de gerechten op verschillende manieren laten serveren. Zo kan je kiezen voor een traditioneel diner, waarbij iedereen aan tafel een gangendiner krijgt voorgeschoteld. Ook kan je gaan voor een walking dinner, waarbij hapklare gerechtjes worden geserveerd die staand worden genuttigd. Daarnaast behoren lopende buffets, een barbecue of een high tea tot de mogelijkheden die door Tasty Times Catering worden geboden.

Verschillende locaties

Wanneer je een evenement organiseert is één van de eerste zaken waar je vaak over nadenkt de locatie. Zonder locaties kan het organiseren van een feest of receptie namelijk wat lastig worden. Tasty Times kan je helpen met het vinden van een geschikte locatie. Wellicht wil je je evenement organiseren in je eigen huis of tuin. Angela en haar team zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn en zullen ervoor zorgen dat de locatie mooi aangekleed en gedecoreerd is. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een externe locatie, zoals bijvoorbeeld een zaaltje of een mooi landhuis. Je kan zelf suggesties aandragen voor één van deze locaties, maar je kan ook aangeven waar je ongeveer naar op zoek bent, waarna Angela’s team voor jou een geschikte locatie zal zoeken. Hierbij kan je ook denken aan de meer onconventionele locaties, zoals een museum, een paardenstal of andere bijzondere gelegenheden. Tasty Times Catering zorgt ervoor dat alles met betrekking tot de locatie wordt geregeld; zij boeken deze voor je, zorgen voor de aankleding en zorgen dat alle benodigdheden aanwezig zullen zijn op de gewenste locatie.

Drankjes

Wanneer je hebt nagedacht over je locatie en je hapjes, is je evenement pas compleet met de drankjes. Tasty Times Catering biedt hier diverse opties voor. Je kan ervoor kiezen om achteraf voor elk drankje van je gasten te betalen, maar het is ook mogelijk om een all-in arrangement te nemen. Hierbij kunnen je gasten voor 7,50 euro per persoon 2,5 uur onbeperkt drinken. Hierbij hebben zij de keuze uit zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

Published inNieuws

Be First to Comment

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *