Skip to content

Catering Rotterdam

Your Choice Catering Rotterdam zorgt ervoor dat u feest aan niets ontbreekt. Kwaliteit en service staan bij ons boven aan de lijst.  U kunt bij ons terecht voor bruiloften, familiefeesten, private dinners of andere speciale aangelegenheden. Daarnaast verzorgt Your Choice Catering Rotterdam voortreffelijke thema avonden met heerlijke diners. De thema avonden worden op bijzondere locaties gehouden zoals kastelen, landgoederen en prachtige hotels. Alle opties zijn mogelijk. Ook wanneer een avond wilt houden die specifiek van toepassing is op uw bedrijf.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service is voor ons belangrijk. Als u tevreden bent over uw geslaagde avond dan zijn wij dat ook. Met een compleet team van vakkundig opgeleide koks en gedreven partymanagers zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes verloopt en u niets ontbreekt. Your Choice Catering Rotterdam is niet zo maar een bedrijf, maar de ideale partner voor een gezellige en leuke avond. We zorgen ervoor dat uw feest net iets leuker verloopt dan alle andere feesten.

Catering op locatie

Naast het organiseren en verzorgen van feesten zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van caterings voor bedrijven en bedrijfsuitjes. Dit kan variëren van 10 tot 1000 mensen, van broodjes gezond tot complete maaltijden. Alles is mogelijk. Ook de complete styling kunnen wij voor onze rekening nemen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een bedrijfsfeest, trouwerij, styling of een compleet koud en/of warm buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op. We hopen u snel te mogen ontmoeten.