Skip to content

Entertainment

Your Choice catering weet als geen ander dat een party zonder een stukje entertainment helemaal af is. Aangezien wij een enorm groot netwerk hebben opgebouwd in de afgelopen tientallen jaren, kunnen wij zo goed als al uw entertainment wensen bewerkstelligen. Zo mochten wij onlangs een private dinner in Hilversum voor ruim 40 gasten verzorgen. Hierbij stonden in de eerste plaats de culinaire wensen voorop, echter er waren ook wensen betreffende een feestelijke aankleding  en een ludieke “omlijsting”.  Aangezien wij goede ervaringen hebben met  “Leipe Leo Entertainment”, hebben wij voorgesteld om het typetje “Lakei Lievervrij” in te huren.

Lakei Lievervrij

Lakie LievervrijDe naam doet misschien vermoeden dat deze personage eigenlijk liever wat anders aan het doen was, dan gasten verwelkomen. Echter zijn naam is waarschijnlijk van het Franse woord “Livrei” afgeleid (wat Lakie betekend) en in het Nederlands is dit al snel “liever vrij” geworden.

In ieder geval werd de Lakei door de gasten enorm gewaardeerd, mede omdat hij meer deed dan alleen de gasten verwelkomen. Hij is namelijk multi-inzetbaar en zorgde voor vele komische situaties.

Zoals eerder aangegeven is Lakei Lievervrij een typetje van “Leipe Leo Entertainment”. Leo is in de eerste plaats een entertainer doe voor elk evenement inzetbaar is. Enkele typetjes:  Butler, Dorpsgek, Mimespeler, enz.

Wilt u ook uw feest of event op een ludieke manier aankleden met een stukje entertainment? Wij zijn er van overtuigd dat onze voorstellen u zullen aanspreken.

Published inNieuws

Be First to Comment

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *