Skip to content

Bedrijfsfeesten

Sommige bedrijven vieren eens per jaar een groot feest. Dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Zo kan een bedrijf iets te vieren hebben vanwege uitmuntende jaarcijfers of misschien wordt er simpelweg traditioneel eens per jaar een groot feest gegeven. De redenen kunnen uiteenlopen en dat is voor u wellicht ook het geval. Uw bedrijf wilt immers dat de werknemers zich er thuis voelen; een goede werksfeer bevordert ook nog eens een stijgende lijn in de jaarcijfers. Maar wanneer u een groot feest te vieren heeft, in welk kader dan ook, komt er altijd een en ander aan planning bij kijken. Zo moet u er natuurlijk rekening mee gaan houden wie er komt of niet, waar u het gaat vieren en bovenal; wie gaat er voor zoveel drank en voedsel zorgen?

Alle events

Geen nood, want dat is waar Your Choice Catering binnen komt. Wij verzorgen nu al sinds jaar en dag de hoogste kwaliteit van Catering & Events en verstaan ons vak als geen ander. Wij weten hoe we een feestje niet alleen naar een hoger niveau kunnen tillen maar ook hoe we het gaande kunnen blijven houden. Een goed feest begint namelijk met goed eten, en uw bedrijf verdient uiteraard het beste wanneer u besluit om eens even goed uit te pakken. Catering & Events is onze lust en ons leven, en die delen wij maar wat graag met u. dus mocht u binnenkort een groot (thema)feest geven op uw bedrijf, wees dan zo vrij om even bij ons aan te kloppen en te kijken naar onze mogelijkheden. Die zijn namelijk zeer uiteenlopend.

Talloze buffetten

Zo kunnen wij verschillende buffetten verzorgen, welke eveneens volgens een bepaald thema aangekleed kunnen worden. U kunt ook kiezen voor een culinair walking dinner. Een simpel en doeltreffend concept; waarbij wij aan statafels ieder kwartier de lekkerste culinaire hapjes zullen serveren. Zo bevordert u de informele sfeer en houdt u het gemoedelijk onder u en uw werknemers. Het staat immers allemaal in het teken van viering en feest, en daar kunnen wij maar al te goed aan bij dragen. Wat betreft de afsluiting, Your Choice Catering kan u zelfs van een ijscowagen voorzien of een ijsman die er nog een tovenaarstruc bij uithaalt ook. Zoals u ziet zijn de bedrijfsfeesten mogelijkheden eindeloos en daarom leven wij ook volgens ons credo: Alles kan en alles mag.

Wij gaan voor kwaliteit

Uw bedrijf verdient de beste kwaliteit, wanneer het op Catering & Events aan komt. Laat u niet van het kastje naar de muur sturen maar ga voor kwaliteit en professionaliteit. Wij ontnemen u alle zorgen zonder u het gevoel te geven dat u de controle verliest. In goed overleg zal een fantastische avond samen gesteld worden. Zo kunnen wij u ook helpen en adviseren op gebied van locatie. Op onze website staan reeds enkele mogelijkheden waar u eventueel het bedrijfsfeest zou kunnen geven. Daarnaast gaan wij ten nimmer over tot actie zonder uw goedkeuring. Daarom versturen wij u eerste en offerte alvorens wij voor u aan de slag gaan. Openheid van zaken en wederzijds respect, daar bouwen we op.