Skip to content

Catering Leiden

Een klein familiefeest, bedrijfsfeest, jubileum of zomaar een feestje omdat u er zin in heeft? Your Choice Catering Leiden verzorgt voor u de complete catering. U hoeft niet te regelen. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is en na afloop wordt opgeruimd. Ons bedrijf is de ideale partner voor u. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en onze mensen zorgen ervoor dat er niets ontbreekt aan uw feest. Een geslaagd feest begint bij Your Choice Catering Leiden.

Uw wensen

Wij houden van persoonlijk contact. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat aan al uw wensen worden voorzien. Mocht er iets ontbreken of u wilt iets verandert hebben dan zorgen wij ervoor dat dit in orde komt. Catering op maat en aangepast aan uw wensen en budget. Van klein tot groot, van A tot Z. Van eenvoudige borrelhapjes tot een compleet diner verzorgd door een top kok. Niet alleen zorgen wij voor eten en drinken. Graag helpen wij u met de invulling van uw feest en de perfecte uitstraling op een uitstekende locatie.

Meer dan catering alleen

Elk feest of evenement, privé of zakelijk vinden wij dat perfect moet verlopen en moet voldoen aan uw wensen. Het team van Your Choice Catering Leiden bestaat uit vakmensen. Zij zijn uitstekend geschoold en getraind en maken van ieder feest een unieke belevenis.

Meer informatie

Voor meer informatie, een vrijblijvend advies of complete offerte kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen.  Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.