Skip to content

Catering Den Haag

Een (thema)feest, jubileum, bruiloft of zomaar zin in een heerlijk avondje ‘NIET’ koken?Dan bent u bij Your Choice Catering Den Haag aan het juiste adres. Wat dacht u van een themafeest in een prachtig kasteel met compleet diner in Middeleeuwse stijl, een luxe buffet of barbecue voor familie en vrienden? Simpele en lekker hapjes, complete diners, unieke themafeesten en zelfs kinderfeestjes. Niets is te gek voor ons.

Uitstekend team, ruime ervaring

Your Choice catering Den Haag werkt met een uitstekend team bestaande uit koks, partymanagers en locatiemanagers die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. De mensen uit ons team zijn vakkundig opgeleid, hebben ruime ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste culinaire ontwikkelingen. Niets is te gek of te moeilijk. Zelfs de volledige organisatie voor uw bruiloft kunt u uit handen geven. Wij verzorgen uw trouwlocatie en regelen alle bijkomende zaken zoals uw receptie, feest en de mooiste bruidssuite in een prachtig hotel. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven en kunnen uw catering verzorgen van 10 tot 3000 personen.

Flexibiliteit en service

U kunt contact met ons opnemen voor het maken van een persoonlijke afspraak. Ieder feest is anders en voor elk budget verzorgen wij iets moois. Creativiteit, kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een landelijk opererend catering bedrijf. Samen bespreken we de mogelijkheden en wensen die u heeft en zorgen wij ervoor dat het een feest wordt om nooit meer te vergeten!